Moxa therapie in Utrecht

Binnen mijn praktijk Dong Acupunctuur ben je van harte welkom als je kennis wilt maken met de weldadige werking van moxa therapie in Utrecht. Deze aloude Chinese geneeskunst wordt uitgevoerd met een zogenaamde moxa-stift welke gevuld is met bijvoetkruid. Dit helende kruid kan afhankelijk van de soort klacht verwarmd gebruikt worden op bepaalde lichaamsdelen. Moxa therapie in Utrecht is effectief inzetbaar bij diverse soorten lichamelijke klachten.

De moxa therapie binnen mijn praktijk in Utrecht kan op diverse manieren worden toegepast. Zo kan de moxa in combinatie met acupunctuur worden gebruikt, maar ook het verwarmen van de huid met een zogenaamde moxa stift behoort tot de mogelijkheden. De therapie vormt een geweldige aanvulling op traditionele acupunctuur of een Chinese acupunctuur behandeling in Utrecht. Dit komt omdat de warme moxa diep door kan dringen in de reeds behandelde punten op het lichaam.

De behandeling kan op deze manier nog sneller voor verlichting en genezing zorgen. De energiebanen en meridianen in je lichaam worden op deze manier nog meer gestimuleerd. Uiteraard komt dit een positieve en snelle genezing ten goede. Maar, ook als je graag een acupunctuur behandeling in Utrecht wilt ondergaan sta ik voor je klaar.

Moxa therapie bij Dong Acupunctuur in Utrecht

Ik kijk altijd verder dan alleen naar de klacht. Zo ontstaat er een algehele lichamelijke behandeling welke bewezen effectief is. Moxa therapie kan ingezet worden bij diverse lichamelijke klachten en ongemakken. Daarbij kun je denken aan chronische vermoeidheid, vermoeide spieren of verstuikingen en kneuzingen. Maar, moxa therapie wordt ook veel ingezet bij stuitliggingen van baby’s.

In de meeste gevallen vindt een behandeling met moxa dan plaats tussen week 35 en 38 van de zwangerschap. Als de baby nog niet is ingedaald is moxa therapie in de meeste gevallen effectief in te zetten bij een stuitligging. Binnen mijn praktijk hecht ik veel waarde aan een persoonlijke benadering. Mijn behandelingen betreffen dan ook altijd maatwerk en worden geheel afgestemd op jouw behoefte én natuurlijk je daadwerkelijke klacht. Daarbij maakt het niet uit of het om een lichamelijk, mentaal of geestelijk ongemak gaat.

Als je meer wilt weten over moxa therapie in Utrecht sta ik graag voor je klaar. Ook als je graag een afspraak wilt maken voor een Chinese acupunctuur behandeling in de omgeving Utrecht ben je welkom in mijn praktijk. Samen met jou werk ik altijd toe naar het beste eindresultaat waardoor jij je zowel lichamelijk als mentaal weer in balans voelt.

Dong Acupunctuur | Xiaoli Dong, PhD | Plesmanlaan 64, 3555AR Utrecht (Zuilen) | voor afspraken: 06 188 78 183 | info@dongacupunctuur.nl