Chinese acupunctuur in Utrecht

Binnen mijn praktijk ben je van harte welkom als je kennis wilt maken met een Chinese acupunctuur behandeling in Utrecht. Deze traditionele Chinese geneeswijze werkt zeer effectief bij verschillende aandoeningen. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal en geestelijk. Door mijn ruime ervaring in het vak en onderzoeksachtergrond kan ik je altijd een passende behandeling bieden. Daarbij gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klacht.

Tijdens deze holistische benadering kijk ik naar het gehele lichaam in plaats van naar alleen de plaats waar de klacht zich voordoet. Een goed functionerend en gezond lichaam moet immers in geheel in balans zijn. Aan de hand van Chinese acupunctuur kunnen eventuele blokkades en verstoringen in de energiebanen opgeheven worden. Daarbij maakt het niet uit of je pijnklacht of hulpvraag van lichamelijke of mentale aard is. Een acupunctuur behandeling in Utrecht wordt altijd op maat samengesteld naar de behoefte van jouw lichaam.

Alleen op deze manier komen we tot het beste eindresultaat in de behandeling. Of dat nu gaat om hoofdpijnklachten, allergieën, pijnlijke spieren en gewrichten of angststoornissen. Chinese acupunctuur in Utrecht kan tevens een prima ondersteuning zijn als je graag gewicht wilt verliezen. Daarnaast profiteer je van een fit en energiek lichaam dat volledig in balans is.

Behandeling met Chinese Acupunctuur omgeving Utrecht

Tijdens een acupunctuur behandeling binnen mijn praktijk in Utrecht, werken de naalden die tijdens de sessie gebruikt worden positief in op de meridianen en energiebanen in ons lichaam. Juist hier kunnen zich blokkades veroorzaken die na verloop van tijd voor vervelende klachten kunnen zorgen. Daarbij kun je denken aan depressieve gevoelens, stoornissen of je gewoonweg niet lekker in je vel voelen. Maar, blokkades in onze energiebanen kunnen ook zorgen voor lichamelijke klachten.

Daarbij kun je denken aan pijnlijke gewrichten, hoofdpijnen en vervelende klachten door stress en spanningen. Dit komt omdat het lichaam door verschillende factoren van buitenaf uit balans is geraakt. De spanningen hopen zich op in ons lichaam waar ze na enige tijd voor klachten zorgen. Met een Chinese acupunctuur behandeling in Utrecht kan dit verholpen worden. Binnen mijn behandelingen werk ik altijd met op maat gemaakte sessies om een bevredigend eindresultaat te kunnen garanderen.

Ik ben zowel Nederlands, Engels, Mandarijns als Wenzhounese sprekend. Daardoor kan ik mij tegenover iedereen uitstekend verstaanbaar maken en is een taalbarrière geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten over Chinese acupunctuur in Utrecht. Een afspraak maken voor moxa therapie in Utrecht behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Dong Acupunctuur | Xiaoli Dong, PhD | Plesmanlaan 64, 3555AR Utrecht (Zuilen) | voor afspraken: 06 188 78 183 | info@dongacupunctuur.nl