Acupunctuur in Utrecht

Als je op zoek bent naar een acupunctuur behandeling in Utrecht sta ik graag voor je klaar. Vanuit mijn praktijk Dong Acupunctuur voorzie ik je altijd van een persoonlijke behandeling welke geheel aansluit bij jouw hulpvraag. Door mijn onderzoeksachtergrond kijk ik altijd verder dan alleen de diagnose. Dat wil zeggen dat ik kijk naar het functioneren van het gehele lichaam, zodat ook de onderliggende oorzaak van de klacht opgelost kan worden. Voor acupunctuur in Utrecht ben je bij mij dan ook van harte welkom.

Daarnaast ben ik meertalig en spreek ik zowel Nederlands, Engels, Mandarijns en Wenzhounese. Daarmee is iedereen welkom in mijn praktijk. Ons lekker in ons vel voelen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms worden onze dagelijkse bezigheden belemmerd door zowel lichamelijke als mentale klachten. Daarbij kun je denken aan spanningshoofdpijnen, pijnlijke spieren en gewrichten of diverse huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld allergieën. De reguliere geneeskunst biedt niet altijd een bevredigende oplossing.

Vaak werkt de voorgeschreven medicatie alleen als symptoombestrijder, zonder dat de onderliggende oorzaak van de klacht aangepakt wordt. Tijdens een acupunctuur behandeling in Utrecht worden de meridianen die zich in ons lichaam bevinden gestimuleerd. Ze worden geprikkeld door de naalden die gebruikt worden tijdens de behandeling. Daarmee worden tegelijkertijd ook de energiebanen in ons lichaam op een positieve wijze geactiveerd. Het lichaam krijgt daardoor zijn zelfherstellend vermogen terug.

Acupunctuur behandeling omgeving Utrecht

Ook als je graag kennis wilt maken met Chinese acupunctuur in Utrecht. Deze traditionele manier van genezen is effectief bij diverse lichamelijke of mentale aandoeningen. Zo kan een acupunctuur behandeling in Utrecht zeer goed ingezet worden als je hinder ondervindt van bijvoorbeeld angsten, slaapstoornissen of als je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken. Ook voor het verliezen van gewicht is acupunctuur bewezen effectief.

Je lichaam kan zijn eigen balans herstellen na een behandeling, waardoor de klacht aangepakt wordt bij de kern. Dus ook als je ondersteuning nodig hebt bij het verliezen van gewicht kun je gebruik maken van een acupunctuur behandeling in Utrecht. Tijdens mijn behandelingen hecht ik veel waarde aan rust en persoonlijke aandacht. Elke behandeling wordt dan ook volledig afgestemd op de behoefte van jouw lichaam.

Daarnaast ben je binnen mijn praktijk ook van harte welkom als je kennis wilt maken met moxa therapie in Utrecht. Binnen deze behandelingen uit de oude Chinese geneeskunde wordt er gebruik gemaakt van helende kruiden waardoor het lichaam gestimuleerd wordt. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten over een acupunctuur behandeling in Utrecht. Direct een afspraak maken mag natuurlijk ook.

Dong Acupunctuur | Xiaoli Dong, PhD | Plesmanlaan 64, 3555AR Utrecht (Zuilen) | voor afspraken: 06 188 78 183 | info@dongacupunctuur.nl